Call Me Maybe
Bonjour

Touch Here Darl ♥



Diaries Owner
Assalamu‘alaikum warahmatullahi wabarakatuh :) Aku hanyalah wanita akhir zaman yang bercita-cita untuk menjadi muslimah solehah ♥

Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Nadieya
Others:   



Fake smile :')

Assalamualaikum's


  Hey,hellooooo..lamanya aku tak update blog.rindu aih dekat blog buruk nie,hewhew ;) Korang semua sehat tak ? Dah breakfast belum ? Baru bagun tidur letuwwwww..Hurmmm,alhamdullilah aku sihat walafiat cuma makin gelap jaa sebab tiap-tiap petang dok bejemur dekat tengah padang kawad -.- hangatt cek oiiii,matahari baik punya kat depan aku , tu yang kulit bertukar warna terusss..huhu.Tapi takpa la tahun niee jaa.Next year insya-ALLAH kalau result ess piy emm gempak,masuk la universiti :) Tadokk la nak hitam dahhh.Tak gituuu :3 Alang-alang nak update blog sebulan sekali,kali nie nak buat post panjang bejela sikit,boleh kaannn ? Takmau baca tapayah baca,jangan dok cakap banyak sangat..Pukkk baru tau.

   Ehemmm-II , aku rasa yang mana ada add aku kat facebook tu mesti tau kan yang aku dah single,ada yang tak percaya tapi tu kenyataan ye dikkk.Yang lepas biar laa dia berlalu walaupun rasa sakit sangatttt.ALLAH S.W.T saja yang tau betapa sakitnya hati yang terluka nie.Insya-ALLAH orang yang selalu dok aniaya orang nie ALLAH S.W.T  bayar cash jaa kat dunia,tak payah tunggu kat akhirat nanti.Aku bukan mintak tapi memang selalunya macam tu laaa.Tak payah nak marah-marah cakap aku dok doa kat hang yang bukan-bukan.Aku bukan typical yang macam tuuu.Harap maaf ye banggg :3 Janji-janji palsu hang tu,amek p buang dalam tong sampah..Bab dosa hang dok buat janji kosong dengan orang tu ,ALLAH S.W.T dah sedia balasan yang setimpal kat hang.Aku tak mau amik tau dah pasal tuu.Tu urusan hang dengan ALLAH S.W.T pulakk.Aku sarankan hang , p la mintak maaf dekat orang-orang yang hang dok buat janji-janji palsu tuuu.Tak seronok teraa mana pun dok buat main hati orang nieee.Lepas nie sapa pulak aku tatau laa kannn.
  
    Hang suruh aku ubah hang,tapi hang sendiri tak berubah.." Tadak sapa boleh ubah diri kita kalau kita sendiri tak ubah " kita masing-masing dah besar,akal pun ada..fikir laa sikit hati dan perasaan orang,jangan dok kira hati kitaa jaa.Kalau dah ada orang lain cakap kat aku,tak payah nak bagi sejuta alasan :3 Aku cukup tak suka dengan orang yang suka bagi berjuta-juta alasan nie.Lapukk dah benda tuu.Kalau hang cakap kat aku yang hang dah ada orang lain,aku akan cuba terima walaupun sakittt yang teramat sangatt. Peritt hang tau dak nak telan benda yang pahit dalam hidup nie. Aku dok teriak tiap-tiap malam pun bukan hang peduli.Tak amik tau lansung dahh pasal aku.Hang buang aku macam sampah,hebat gilaa hang ! Nie baru kali pertama aku berdepan dengan laki macam hang.Masa nak aku jadi gf hang dulu,ayat manis macam gula tebu.Dah dapat yang baru , hang buang aku ikut sedap hangg jaaa.Perhhhh,aku tabik arrr kat hang :3 Berubah la sebelum hang terlambat.Walaupun aku bukan sapa-sapa dah bagi hang,tapi aku mintak sangat hang berubah.Bukan kena bayar duit pun nak ubah perangai hang tuu.Hang dok diam-diam,hang pikir balik apa yang hang dok buat dekat orang selama nie..Hang pikir balik berapa banyak dah hati perempuan yang hang bagi hancurr..Tahun nie kita nak exam,aku harap hang p la mintak maaf dekat orang yang hang ada buat salah tuu..Tak jatuh pun harga diri,kalau kita mintak maaf dengan orang yang kita buat salah..Kurangkan sikit ego hang yang tinggi menggunung tu.

      Aku mintak maaf kalau aku ada terkasar bahasa,terpukul,tertampar,terTOUCHING lebih,termenyusahkan hang..macam-macam lagi laa,aku mintak maaf sangat-sangat tau..Aku tau,aku tak sesuai dengan hang aku tak la secantik orang yang hang tengah bermesra sekarang nie kannn.Tapi takpa,aku bersyukur :) Aku doakan hang bahagia dengan dia.Aku tengok hang pun happy dengan diaa :'( huhu.Jaga hati dia elok-elok,macam hang jaga hati aku mula-mula kita kenal dulu.Kalau dia teriak jangan dok biar dia sorang-sorang macam hang biar aku dok teriak sekarang nie.Jaga dia macam hang jaga diri hang.Lepas spm nie takpayah cari aku dah.Kalau ada jodoh insya-ALLAH kita akan jumpa.Aku doakan hang happy,tak payah nak tension-II sangat..Bye.Aku sayang hang :3